Parajumpers juliet girl and other recent preps

De negative tankene folk har rundt prostitusjon er den reaksjonen folk flest vil ha. Det som er et faktum er seksualiseringen vi ser i samfunnet generelt. Sex er kapital, og det formidles gjennom alle kanaler som unge mennesker beveger seg i. Og nr du scroller over disse kategoriene kommer alle underkategoriene umiddelbart opp. Dersom du klikker deg inn p et produkt fr du opp et godt bilde, samt en grundig, men kortfattet beskrivelse. Deretter er det bare legge varene dine i handlekurven. Veldig glad i det. Strikker ogs gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, s er det berre legge inn forslag p det. Vi seilte ut fra Oslo i ganske fint v r, lite vind og lettskyet. N som det er h stferie er det ganske mye finne p for de yngste om bord i b ten. Vi tok det veldig med ro og koste oss sammen og tittet litt rundt.

Jeg skal uansett ikke fortsette leke hobbypsykolog videre, og avslutter innlegget med at mitt liv per dags parajumpers kodiak heren parka dato best r av s altfor mange fine mennesker. Noe som jeg er evig takknemlig for. De som eventuelt har delagt for seg selv, eller de som er uinteressert i meg og mitt liv, parajumpers kodiak blå er ute av dansen. Alt var s annerledes at jeg ikke kan beskrive det Permalink.